torstai 3. joulukuuta 2015

Positiivista!

Saatiin Milliltä positiivisuushaaste. Viikon ajan pitää laittaa ylös kymmenen positiivista asiaa treeneistämme. Minä olen ihminen joka ei helposti kehuskele vaan mieluummin aina etsin ne negatiiviset asiat ja murehdin niitä. Tämä osoittautui siis yllättävän haastavaksi....

Aloitetaan keskiviikon agitreeneistä ja otan myöhemmin tänään aikataulusta kiinni! Kouluttajana oli tänään Taina joka oli suunnitellut meille hauskan näköisen radan. Pimeitä putkikulmia, pyöritystä ja juoksua. 

Viime viikolla meillä oli ihan järkyttävät treenit. Noxilla on esiintynyt haahuilua ja keskittymisongelmia ja nyt ne näkyivät todella pahana... Vietettiin siis hyvä tovi Tiinan kanssa pohtien mikä on ongelma ja miten se voitaisiin ratkaista. Yksi ongelma on oma turhautuminen ja Noxin reagointi siihen. Toinen ehkä se että koko ajan mennään vaikeampaan ja vaikeampaan ja tekisi ehkä hyvää harjoitella taas ihan perusteita. Päätettiin koittaa mitä kävisi jos jakaisimme treenit kahteen osaan. Ensimmäisellä osalla helppoja juttuja jotta päästään aina palkkaamaan ruhtinaallisesti ja toisella voidaan mennä vaikeampaan kun tauon aikana on ehtinyt prosessoida alun juttuja. Nyt ollaan myös pidetty oikeen tehotreeniä lähellä pysymisestä ja luoksetulosta..ja näin siinä kävi. Keskiviikon positiiviset siis alla! 



1. Nox ei ottanut koko treenien aikana, ennen sitä tai jälkeen pahemmin häiriötä koirista. Se tuli ilosesti luokse ja sai palkaksi hurjan vetoleikin.
2. Nox pystyi rauhoittumaan agikentän laidallakin eikä piippaillut lähes ollenkaan 
3. Rataa mentiin kuten aina: täysiä! 
4. Nox rohkaistui keinulla ja päästiin taas vähän eteenpäin
5. Kehut kouluttajalta ja treenikaverien vakuuttelu, että kannattaa lähteä epiksiin lauantaina :D 
6. Ei lähes ollenkaan haahuilua!
7. Unohdin omat estoni ja revittelin, kiljuin ja pompin palkatessa.
8. Noxilla oli huippuhauskaa. Ei vain agin takia vaan ai että kun hän sai huomiota ja kehuja kaikilta...
9. Jäähkälenkillä Nox ei vetänyt kertaakaan, ravasi nätisti ja otti jatkuvasti katsekontaktia! <3
10. Lähdettiin molemmat wirne naamalla kotiin ^_^

Miten vaikeaa voi olla kehua itseään ja koiraansa. Näitäkin kirjoittaessani huomasin alitajuisesti laittavani jotain negatiivista mukaan. Ei välttämättä sellaista mitä muut näkevät, mutta on itselleni rivien välistä luettavissa. Tämä haaste on meille niiiiin hyväksi!

Meidän treeniryhmä ja kouluttaja kannustivat meitä osallistumaan lägin epiksiin lauantaina mutta jätetään väliin. Tiinan sanoin Nox on teknisesti todella lahjakas mutta mä haluan nyt saada tätä haahuilua kuriin ensin, että on sitten yksi stressin aihe vähemmän kisoissa :)

P.S Ekstapositiivista: Pukki tuo meille kuulemma vermeet uuteen harrastukseen jouluna! Ei jaksa odottaa!!! 

 

1 kommentti: