torstai 10. joulukuuta 2015

Hupsista...

.... mitä kävikään meidän haasteen kanssa. Ihan ei ole tullut päivitettyä joka päivä (krhm kerran), mutta laitan nyt joitain positiivisuuksia viikon varrelta :)


Nox joulukuu 2015 - päätti alkaa hypellä järveen
 
1. Nox on kerta kerralla parempi leikkijä. Se oikeen purisee saadessaan palkaksi vetoleikin!

2. Nox alkaa olla innokkaampi myös tokoillessa! Vaikka meillä ei ole mitään tavoitteita tokossa on kiva nähdä miten Noxin silmät syttyy sitä(kin) hinkatessa.

3. Tassut eivät enää juurikaan vaeltele asennonvaihdoissa. Selkeästi se on alkanut hiffaamaan homman nimen. 

4. Seuraaminen alkaa näyttää aika kivalta! Katsekontakti ja paikka pysyy jo paljon paremmin

5. Nox ei jää enää niin kiinni namikuppiin vaan tekee hienosti hommia vapautukseen asti. Ennen ei pystynyt tehdä muuta kuin kytätä kuppia...

6. Huomasin että Noxin takapään käyttö on parantunut hurjasti! Näkyy niin agissa kuin tokossakin. Käännökset ovat selvästi helpompia nyt. 

7. Nox on aina niin innolla kaikessa uudessa mukana! <3 Ostin kesällä pari harjoituskiekkoa frisbeetä varten ja nyt harjoiteltiin oikeaa otetta (ei jyrsitä murrr) ja perusliikkeitä. Poximo oli niin innoissaan! 

8. Taas mentiin hurjan paljon parempaan suuntaan agitreeneissä. Nox teki just eikä melkein niinkuin ohjasin mutta parasta oli että tällä kertaa se ei missään välissä lähtenyt vaeltelemaan omiaan. Meidän treenisuunnitelma siis toimii!

9. Välistävedot ja takaakierrot oli aika hienoja eilen vaikka tein ne aina väärässä kohdassa :D Miten vaikeaa on muistaa neljä estettä eteenpäin?

10. Pari viime kertaa agissa on olleet niin kivoja että mietin epiksiin osallistumista...

11. Kepeissä tapahtuu edistystä

12. Nox pystyi olemaan taas asteen rauhallisempi omaa vuoroa odotellessaan. Pikku hiljaa! 

13. Ollaan naksuteltu paljon uusia juttuja ja sekös on Noxista hauskaa! Siirtymistä tien reunoihin käskystä (vetoa varten), post it lapun läpsäisyä (moniakin juttuja varten), pään painamista maahan (lähinnä mun hienoa joulukorttisuunnitelmaa varten mutta jatkojalostaisiko paikkikseen...) jne. 

14. Tuntuu, että ainakin tämä teini-iän aalto alkaa taittumaan. Nox on paljon paremmin kuulolle treenattiin mitä tahansa

Onhan se aika taitava koira. Voisi ottaa tavaksi listata edes kerran viikossa positiivisia juttuja niin ei itsekään unohtaisi miten paljon ollaan edistytty.

MUOKS// Ekstapositiivista, tammikuusta alkaen aletaan treenata Maggie - siskon kanssa agia samassa ryhmässä. Jee!
 

1 kommentti:

  1. Teille on vähän helpompi haaste:
    http://olipakerranpriya.blogspot.com/2015/12/olipa-kerran-liebster-award.html

    VastaaPoista