maanantai 8. joulukuuta 2014

Oho

Piti jotain päivittääkin pari viikkoa sitten, mutta...

Päästiin siis viimein koittamaan agilitya! Muutahan me ei varsinaisesti tehty kun tutustuttiin putkeen ja vinokeppeihin sekä tehtii vähän agilityssa hyödyllisiä tottelevaisuusjuttuja kuten ihan odottamista jne. Noxilla meni hetki tajuta, että putken läpi pääsee suorinta tietä mamman ja herkkujen luo, mutta kerran mentyään läpi, olisi kovin mielellään rallannut enemmänkin siinä :D Vinokeppeihin tutustuttiin ihan vaan kävelemällä alas taitettujen keppien välistä. Kouluttaja oli keppien toisessa päässä kupin ja ruoan kanssa ja ensimmäisenä vuorossa olleelle Noxille teki niiiiiiin pahaa katsoa vuoronsa jälkeen kun muutkin pääsivät kupille syömään :D Luulen että meidän on pakko jatkaa agilitya jossain seurassa jos vain mahdutaan mukaan. Meidän tottis on samassa tilassa agin kanssa ja viime kerralla Nox yritti joka vapautuksen jälkeen putkeen :D

Tottiksessa ei mitään ihmeellistä. Peruasento ei ole vino enää mutta ihan liian edessä on...Ongelma ongelman perää, kivaa :D En tiedä miksi kehitin itselleni pakkomielteen siitä että Nox tulisi eteen ja siitä pyörähtäisi sivulle, kun rally-tokon takaa kiertämistä harjoitellessa huomasin, että Nox tulee automaattisesti paljon parempaan asentoon kun kiertää takaani. Vaihdetaan siis tähän tyyliin kun se selkeästi on helpompi. Naksuttimella olen merkannut Noxia taaemmas ja se on lähtenyt tuottamaan tulosta. Seuruu unohdetaan kokonaan ja keskitytään hyvään perusasentoon. 

Capital! frettinäyttelystä en jaksa avata sen kummemin kuin että Nova oli paras soopeli ja Veela luokan kolmas. Molemmilla paremmat sijoitukset vain pisteen tai kahden päässä, joten tyytyväinen olen sen puolesta. Myös Muusa ja Hippu saivat hyvät pisteet ja Neraa suorastaan inhottiin :D Kokonaisuudessaan olen pettynyt näyttelyyn...varsinkin juniorituomari käsitteli miltei väkivaltaisesti (roikotti mm. leuoista)  frettejä eikä viitsinyt arvostella niitä kunnolla. Muutakin kummaa arvosteluissa oli, mutta tämä nyt oli tälläinen näyttely ja seuraava on toivottavasti toisenlainen :) Palkinnot olivat kuitenkin taas huiput!

Yksi Novan palkinnoista

1 kommentti:

  1. Meilläkin on alkanut tulla edistämistä ton perusasennon kanssa eli samanlainen tehokuuri perusasentojen kanssa on tiedossa meilläkin Jipin kanssa :D Toko on just sitä, että kun saa yhden jutun toimimaan, niin toinen hajoo käsiin ja sitten kun on kerran käyty kaikki ongelmat läpi, niin aloitetaan alusta ja käydään samat ongelmat toistamiseen läpi ;) Mutta onhan se hauskaa, että riittää treenattavaa :)

    VastaaPoista