perjantai 8. toukokuuta 2015

Ohi on!

Nimittäin meidän treenitauko! Tuntuupa hyvältä. Teki oikeasti melkein pahaa remmilenkkeillä lähikentän ohi ilman, että kävisi vähintään temppuilemassa. Se sama tyhmä kenttä näkyy kivasti olkkarin ikkunasta ja tuntui oikein ilkkuvan meille. "Katso nyt, aurinko paistaa, on lämmin ja te kökötätte sisällä!"

Sen verran kuitenkin luistettiin meidän tauosta, että otin Noxin mukaan LÄGIn alkeiskurssin teoriakerralle, jossa katsottiin nopeasti miten koira oli hallinnassa. Koiran kanssa käveltiin ihmisporukan lävitse ees taas, käskettiin istumaan ja kutsuttiin luokse, ei sen kummosempaa. Nox oli tapansa mukaan ylisosiaalinen (osaan arvostaa tätä päivä päivältä enemmän) eikä ottanut aluksi kontaktia, mutta yllätävän nopeasti luovutti ja köpötteli "vierellä" käskyllä vieressä. Tuntuukin, että muutaman viikon aikana on tapahtunut edistystä. Viime viikon agissakin Nox kävi heti rauhallisesti häkkiin makoilemaan eikä sieltä poissa ollessaankaan meuhkannut mahdottomasti. Kun on viimeiset kolme kuukautta tapellut joka ikisestä asiasta, tuntuu tällainen mielettömältä voitolta. Ihan kuin olisi valoa nähtävissä tunnelin päässä. 

Hierojalla käytiin siis eilen ja epäilin, että parempaan päin ollaan menty. Ja oikeassa olin! Jumissa se oli vielä, mutta oli lähtenyt hyvin irtoamaan ja Nox näytti ajoittain jopa todella rennolta hierottaessa. Minä purkauduin hierojalle taas tulevista luustokuvista ja taas vakuuteltiin ettei hän ainakaan löydä näin mitään vikaa. Ikinähän ei kuitenkaan voi tietää...Mutta olen todella tyytyväinen. Jatkamme siis ravilenkkeilyä ja muistamme pitää myös välillä lomapäiviä treenaamisesta. Eiköhän saada näin pidettyä Nox hyvässä kunnossa :) Seuraavan ajan varasin muutaman viikon päähän. Käyn varmistamassa tilanteen ja jos näyttää edelleen hyvältä, uskallan pitää pidemmän välin. 

Anne kysyi myös milloin meinataan pitää lomaa. Öö mitä? Enhän mä mitään sellaisia ole suunnitellut...Jotenkin kuitenkin tämä Noxin jumisuus herätteli ja, koska en missään nimessä tahdo rikkoa rakasta koiraani, päätin, että jonkinlainen suunnitelma olisi ihan paikallaan. Olenkin nyt lukenut paljon juttua vuosijaksotuksesta ja miten tätä kannattaa toteuttaa. Ihan ei ole vielä selvää miten meillä tulee homma rakentumaan vaan se vaatii pohdintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti