torstai 29. lokakuuta 2015

Melko pätevä

Keskiviikkona oli kyllä taas sellainen fiilis ettei olisi yhtään huvittanut lähteä treeneihin ja vielä autossa istuessa mietin miksen vain ilmoittanut olevani flunssassa tai jotain. Jostain syystä meillä menee kuitenkin aina nämä "en halua mennä" - treenit hyvin. Kummaa. 


Rata näytti tältä ja oli kuulemma Caloanderin treenien innoittama. Keppejä ja keinua oli tarkoitus tehdä erikseen mistä olin kiitollinen sillä itsellä meinasi tulla sormi suuhun jo ratapiirrosta katsellessa. Mutta saatiinkin aika huiput treenit aikaiseksi! 

1-7. meni aikalailla kerralla hyvin. Ekan yli, kakkoselle, valssissa kolmas ja hiiiiiirvetä vauhtia neloselle heittämään koira takaa. Ja sit taas juostiin. Monella koiralla syystä tai toisesta oli vaikea ottaa kutonen, Noxilla olen lähes 100% varma, että se johtui kentän laidalla kuvaavasta Tiinasta :D Mutta lopulta sekin sujui hyvin.

Välistävedot ei olleetkaan niin helppoja. Erikseen harjoiteltuna ja hitaasta vauhdista meni hyvin, mutta kun Nox pääsi kiihdyttämään 5-7 esteillä niin sitten ei meinannut sujua millään. Harjoitteluun! 

14-15 näytti K-A-M-A-L-A-L-T-A! Mutta ei se ollutkaan :D Nox putkeen ja itse juostiin kamalaa vauhtia puomin toisella puolella 15 luo ja ai hitsit, sinne se sujahti! Tiina sanoi että näytti tosi hyvältä. Nox seuraa vartalon liikettä erittäin hyvin eikä se epäröi hetkeäkään mitä pitää tehdä vaikka leijeröintiäkään ei olla koskaan tehty. Pätevä Pox! 

YouTubessa liikkuu ilmeisesti videokin treeneistä. Ehkä uskallan laittaa sen tännekin...

Niin ja ne kepit ja keinu. Me päätettiin tehdä keinua, koska muut teki keppejä verkoilla ja me ollaan alettu käyttämään 2x2 metodia. Neljä menee jo aika hyvin vaikka paljon ei ole tullut harjoiteltua! 

Alussa Tiina hidasti keinua, mutta pian jo kysyi koitetaanko ilman koska ei hän paljon edes hidasta. Koitettiin ja sehän meni hyvin! Vähän jalat vaeltivat 2on2offissa, mutta uskon sen korjaantuvan kunhan Nox saa varmuutta hommaan. 

Kaikenkaikkiaan siis mainiot treenit! :) 

2 kommenttia:

  1. Joo ehdottomasti videota kehiin! :)

    VastaaPoista
  2. Haastettiin sut meidän blogissa ;)
    http://friianblog.blogspot.fi/2015/10/liebster-award.html

    VastaaPoista