sunnuntai 16. elokuuta 2015

Loma loppui, viimeinkin!

Lomailu on mukavaa, mutta kyllä siitäkin saa tarpeekseen. Meillä on ollut viimeksi kunnon treenejä kesäkuussa eli viimeiset kaksi kuukautta ollaan Noxin kanssa vaan oltu ja temppuiltu kaikkea turhaa. On ollut mahtavaa huomata, että Nox on kestänyt tämän treenitauon suurempia stressaamatta ja selkeästi sille, ja mulle, on tehnyt hyvää antaa sekä mielen että kropan levätä. Ei sitä kokoajan tarvitse tahkoa.

Mutta aina välillä mieli on vaeltanut treeneihin ja erityisesti agikentälle...Viime keväänä totesin monestakin syystä, että amis ja laborantin opinnot eivät olleet minua varten, joten huhtikuussa lopetin koulun kesken. Viime viikolla aloitin taloushallinnon (merkonomi) opinnot Espoossa ja asunto on myös sieltä suunnalta etsinnässä joten en viitsinyt ottaa enää tänne Lohjalle kesäksi ryhmäpaikkaa. Toivon todella , että Hoasilta nappaisi pian ja pääsisimme muuttamaan sekä etsimään uutta harrastusporukkaa. Seuraava vuosi tulee olemaan rankka koulun sekä marraskuussa alkavan valmennuskurssin kanssa, mutta säännölliset treenit varmasti toimisivat piristäjänä.

Syyskuussa olisi tarkoitus hommata kuukausikortti agilityhallille, jotta päästään harjoittelemaan edes tuttuja juttuja ja miettiä, että mistä saataisiin ryhmäpaikka. Olen myös alkanut lämmetä tokolle (MINÄH?!), joten jollekin kurssille on ainakin päästävä, jos ei agilitysta nappaa. Molempi parempi tietenkin ;)

Viime päivityksestä on jo kuukausi ellei näyttelypostausta lasketa ja silloinhan tilanne Neran pienokaisen kanssa ei ollut kovinkaan hyvä... Monet kyyneleet on tullut vuodatettua, mutta ilokseni voin kertoa, että noin viikko sitten Aviya sai terveen paperit! On kuulemma todella reipas ja rohkea pentu :) Ja onhan se. Perjantaina kävin moikkaamassa tyttöjä ja Aviya on kyllä ihan yhtä hauska tapaus kuin Nera ja Peto. Ja kilttikin vielä! Riehaantuessaan saattaa yrittää purra aika täpäkästi, mutta peruspentua kiltimpi se todellakin on. Vähän epäilytti mikä pennusta mahtaa tulla, kun hilleriä tulee molemmilta puolilta, mutta ihana nähdä, että vanhemmat ovat periyttäneet upeaa luonnettaan <3 Näyttää myös siltä, että Avista on kasvamassa oikein kaunis näätäneito. Suosittelen vierailemaan Facebookissa Pickpocket's Ferretsin sivuilla ;)

Lisa Hyöky napannut jälleen kuvat :)

Sivuprofiili todella Neramainen...

Edestä ei niinkään :D  
<3

Isän linja näkyy vahvempana ainakin tällä hetkellä :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti