tiistai 28. huhtikuuta 2015

Ei mennyt putkeen...

...siis kirjaimellisesti, Nox kieltäytyi menemästä putkeen. Kerta se on näköjään ensimmäinenkin.

Nox oli jo hallille saapuessa ärsyttävällä päällä. Hajut veivät mukanaan ja keskittymiskyky tuntui olevan nollassa paitsi kun pääsi radalle. Huomattiin, että Noxin kehittämä riman räiskimisongelma johtuu pitkälti siitä, että olen ohjannut sitä suullisesti jolloin se ei keskity hyppyihin tarpeeksi - räisk. Kun pidän turpani kiinni, hypyt ovat hallitumpia ja paljon nätimpiä. 

Päivän teemana oli valssi ja minä sain todeta olevani aivan liian hidas mustalle salamalle. Piru vie miten vaikeaa voi olla ehtiä oikeaan paikkaan...koska minussa on pientä perfektionistin vikaa ja alkoi ärsyttää etten onnistunut, peilautui se Noxiin ja sitten homma hajosi käsiin. Yritin lähettää Noxin hypyn jälkeen putkeen josta valssilla hyppy ja jälleen valssi kolmannelle hypylle. Muuten hyvä, mutta Nox, jonka rakkaus on aina ollut putki, ei vain uponnut. Hyppi kyllä putken päälle, haisteli sen suuaukkoa ja eteni ehkä puoli metriä ennenkuin kääntyi takaisin. Allekirjoittaneen hermot alkoivat loppua usean samanlaisen toiston jälkeen ja siinä vaiheessa kouluttajamme viisaampana puhalsi pelin poikki ja käski hengitellä ja rauhoittua. Ja kas kummaa kun meni nätisti viimeinen yritys...Idiootin pitäisi tajuta että Nox lukee minua todella herkästi eikä ole ihme että se alkaa sekoilemaan, jos minäkään en tiedä mitä teen. 

Niin onneton kun minä olenkin (okei meillä on huimat kolme varsinaista kertaa takana, mutta silti) agissa niin olen aivan hullaantunut tähän lajiin! Jopa niin, että mietin vakavasti tästä meidän päälajia johon panostetaan sitten kunnolla. Oh the irony :D 

Välistä on jäänyt hirveästi juttua, mutta yritän panostaa meidän saamaan haasteeseen yms myöhemmin tällä viikolla. Sen verran pitää mainita, että Neralla on alkanut uusi kiima ja treffit on edessä mahdollisesti jo tällä viikolla! Tätä jännityksen määrää... 

2 kommenttia:

  1. Agility on huisin hauskaa, vaikka kieltämättä välillä oma osaamattomuus turhauttaa :) Mutta toisaalta eihän se hauskaa oliskaan, jos osais kaiken!

    Minkä korkusia rimoja Nox muuten treeneissä hyppii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Yllätin itsenikin sillä etten jäänyt liikaa märehtimään epäonnistumisia (kuten esim tottiksessa) vaan jäi silti hyvä mieli treeneistä ja hinku päästä uudestaan :)

      Olisko se noin 35cm. Noxilla on ollut vähän ongelmana että se ei keskity tarpeeksi jos on matalampana vaan enemmänkin astuu yli...itsenäisesti oon kyllä hypyttänyt myös 20cm rimoilla ja tekniikkakin on parantunut niistä.

      Poista