sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Meidän viikonloppu

Torstaina Nox lähti yhdeksi yöksi vanhempieni ja siskoni, sekä tietenkin Geran, luokse maalle, sillä minä olin lupautunut edustamaan Pääkaupunkiseudun fretit ry:tä Meidän viinkonloppu 2014 tapahtumassa lauantaina. Päätin ottaa mukaani vain Neran, sillä luotan siihen 99% vieraidenkin ihmisten käsissä ja totesin, että yhden fretin kanssa olisi huomattavasti mukavampaa kuin koko porukan.

Saavuttiin joskus yhdeksän aikaan messukeskukselle ja pistimme toisen hallituksen jäsenen Weran kanssa pk-frettien pisteen pystyyn. Jälki ei ollut parasta mahdollista, mutta tuskin kukaan huomasi pieniä kauneusvirheitä frettien rinnalla ;) Sitten alkoikin tulla porukkaa sisään...kuten aina, fretit olivat suosittuja, joskin tällä kertaa jäi paljon parempi fiilis kuin aiemmilla kerroilla. Yleensä olen ollut keväällä järjestettävässä Petexpossa mukana ja sehän on lapsimessujen kanssa samaan aikaan...oli huomattavasti kivempi jutella asiallisten aikuisien kanssa vaikka on se mukava nähdä miten onnessaan pienet lapset ovat kun pääsevät silittelemään "kissäkäärmeitä" :) Tulee sitä aikuisienkin joukosta mitä erikoisempia kysymyksiä ja päivän mittaan niihin todella väsyy...Onnistuin kyllä rakastumaan täysin yhteen tyttöön joka on jo pitkään harkinnut frettejä ja kiusasi minua vaikka millaisilla kysymyksillä :P Potentiaalisia harrastajia on aina huippua nähdä! 

Nera ei tosissaan paljon messuja stressannut vaan jaksoi lähinnä aamulla tehdä kiusaa Weran pojille Remukselle ja Siriukselle. Pojilla on omakin hybridi tyttökaveri kotona, mutta ne eivät kuulemma ole tottuneet siihen, että pikkusisko pistää vastaan ja olivat hämmentyneitä kun Nera antoikin takaisin :D Muuten Nera veti sikeitä ja kiersi käsistä käsiin nukkumassa. On se vaan niin helppo fretti <3 


Nera pääsi kyllä näykkäisemään yhtä yleisön jäsentä ja hyvä etten alkanut itkemään järkytyksestä...Nerako puree? Mutta nainen oli ymmärtäväinen ja kertoi että oli juuri käynyt hipelöimässä rottia ja pupuja, että ei ole ihme jos Nera tahtoi vähän maistaa :P 


Sunnuntaina kävimme siskoni kanssa turisteilemassa messuilla. Koko itä-Pasilassa menivät sähköt juuri ennen messujen aukeamista ja päästiin sisään tunnin myöhässä. Meitä se ei haitannut, eipä jaksettu kierrellä muutenkaan kuin pari tuntia, mutta oli siellä ihmisiä, jotka raivosivat pää punaisena....ikävä juttu tottakai, mutta minkä messukeskus olisi sille mahtanut? 





Nera lähti lauantaina vähän extempore messuilta kasvattajansa matkaan. Hipun pentuesuunnitelmat tulivat viime keväänä niin yllättäen, että se ei ehtinyt tutustua Lisaan kunnolla ja nyt kun Neralla on varovaisia suunnitelmia ilmassa, päätettiin totuttaa Nera sulhaseensa ja kasvattajaan ajoissa. Nera on kyllä huomattavasti avoimempi persoona kuin mammantyttö Hippu joten ongelmia tuskin tulee :) Kotona tuntuu todella tyhjältä ilman Neraa...keskiviikkoon pitäisi jaksaa odottaa!

Messut olivat onnistuneet, mutta pitihän sitä kehittää ongelmiakin viikonlopulle, Noxin muodossa. En tiedä mikä tilapäinen (toivottavasti) mielenhäiriö sille tuli, mutta Nox tuntui taantuvan täysin. Se aloitti aamunsa tuhoamalla siskoni kengät, jyrsimällä huonekaluja ja suolestamalla pari pehmolelua. Päivä jatkui järkyttävimmällä lenkillä ikinä. Enpä voi sanoa Noxin muutenkaan osaavan hihnakäytöstä, mutta tällä kertaa en saanut mitään kontaktia siihen ja lenkki päättyi erittäin kiukkuisen Emilian maatessa märällä nurmella rähmällään...Korvat katosivat ilmeisesti myös jonnekin, koska Nox yritti karata useasti ruokakupille ilman lupaa ja kun tehtiin pientä treeniä, oli esimerkiksi perusasennon paikka unohtunut täysin. Siinä sitten vinkuttiin ja näytettiin kidutetulta, kun palkkaa ei tippunutkaan mistä tahansa. Koska tämä ei ollut tarpeeksi, Nox unohti myös mitä tarkoittaa sisäsiisteys...katsoin parhaaksi vaan mennä nukkumaan ja toivoa, että Noxin aivot löytyvät yön aikana. Ehkäpä fretit ovat vieneet ne sohvan taakse? 

Neran kuvat Saara Liimanin ottamia, kiitos! 

P.S kai kaikki katsoivat Putouksen lauantaina? Penkki, Mave ja Kyykky näyttivät kovasti Lisan Bijalta (Muusan isoäiti), Myltä (MuiMuin sisko) ja Blissiltä ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti