maanantai 30. tammikuuta 2017

Hektistä hommaa

Tuossa jokin aikaa sitten tietokoneeni sanoi poks työpäivän aikana eikä suostunut enää käynnistymään sen jälkeen...eli puhelimen kanssa mennään.

Perjantai oli itselle aika hektinen päivä. Syöksyin töistä suoraan kotiin, pakkasin autoon koko porukan ja suuntasin Lägille treeneihin. Nox sai odotella kevythäkissä radan rakentamisen ajan ja sitten kiskoin sen aikalailla suoraan kentälle. Oma kiireisyyteni ja levottomuuteni heijastui suoraan nokinokkaan ja se piippaili hieman odotellessa eikä ollut ihan niin messissä kuin aikaisemmin vaan välillä unohtui haistelemaan kentälle jääneitä sulotuoksuja.

Treenien teemana kontaktit jonka lisäksi mentiin vaan vauhtiympyrää. Noxin kanssa halusin katsoa puomia sillä se on alkanut hiippailemaan alastuloissa eikä tule nätisti 2on2offiin. Apupalkkaajan kanssa saatiin vauhtia ja hiippailu unohtui. Koitettiin joitain kertoja puomi - vauhtiympyrä - puomi yhdistelmää ja heti löytyikin ongelma. Ei joskaan mikään uusi ja ihmeellinen.

Olen jo jonkin aikaa miettinyt Noxin rimojen räiskimistä ja epäillyt ongelman olevan huonosti tehdyt pohjatyöt. Noxille rima ei ole suoritettava este vaan hidaste ja etenkin kun se pääsee kiihdyttämään kunnolla, se alkaa huolimattomaksi. Sekoitettiin hyppykorkeuksia ehkä välillä 45-55 ja heti meni paremmin. Eipä me oikeasti olla ees treenattu hirveästi vauhdikasta etenemistä vaan enemmänkin erilaisia kiemuroita. Lisää perustreeniä siis luvassa. Huoh, on se vaikeaa kun ei ole alussa tajunnut mitään agilitystä ja menty sen mukaan mitä kurssilla on sanottu..

Agista ajettiin Lisalle josta suunnattiin aamulla Viroon näyttelyyn. Eikä mennyt kun kaks tuntia tunnin matkaan sumun takia! Mutta oli sen arvoista. Oli meinaan ihan törkeän hauska reissu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti