torstai 9. kesäkuuta 2016

Kiss Like This

Blogihiljaisuus on hyvä päättää suloisiin uutisiin. Tiistaina nimittäin matkasimme siskoni ja äitini kanssa Kuopioon ja takaisin. Paitsi, että takaisin tullessa meitä olikin kolmen sijaan kuusi.

Pickpocket's Kiss Like This


Jokin aika sitten Lisa (Pickpocket's Ferrets) kyseli kasvattisivuillaan olisiko ketään kiinnostunut ottamaan luokseen kolmea kodinvaihtajaa joista yksi, 3-vuotias musta soopeli uros Rafi, oli hänen kasvattinsa. Minähän olen painostanut perhettäni ottamaan oman fretin siitä lähtien kun pari vuotta sitten muutin laumani kanssa pois. Joitain mahdollisuuksia onkin tullut vastaan, mutta ne ovat kaatuneet syystä tai toisesta. Yllätyin kuitenkin kovasti, kun äitini oli se joka ensin sanoi olevansa kiinnostunut Rafista. Laitoin heti Lisalle viestiä, että jos kolmikolle ei löytyisi yhteistä kotia, olisi Rafille paikka täältä. Ihan kolmea näätää ei queen bee Veela kestäisi laumansa satunaiseksi lisäksi ;) 

Melkein jo unohdettiin koko juttu, mutta lopulta asiat etenivät nopeasti. Ihan ilman mutkia ei tätäkään matkaa tehty, mutta olipa ihana fiilis ajaa kotiin, kun koko kolmikko oli vihdoin messissä. Rafin kaverit jatkoivatkin heti seuraavana päivänä matkaa, toivottavasti niiden lopulliseen kotiinsa. 

Rafi on osoittautunut näissä parissa päivässä jo ihan mahtavaksi tapaukseksi! Tänään on päästy alkujännityksestäkin yli ja se on hepuloinut ihan kunnolla. Ruoka maistuu ja näyttää tarttuvan nopeasti sen laihaan kroppaan. Tyttöihin on päästy tutustumaan tarhassa ja ne olivat vähän jänniä :D Erityisesti Nera, joka rakastui ensisilmäyksellä ja voisi viettää tunteja kirputtamassa näätäpolon niskaa ja korvia. Avia jännitti uusi kaveri todella paljon, mutta tänään nuuhki Rafia jo uteliaana. Veelan pitää tietenkin näyttää kuka on pomo ja loput ovat välinpitämättömiä. Hyvä tästä tulee! 

Parasta on nähdä miten onnellinen siskoni on saadessaan viimein itselleen oman fretin. Vilma on haaveillut omasta pojasta siitä lähtien, kun muutama vuosi sitten tapasi Veelan Eeli - veljen ja Rafi on kyllä täydellinen sohvapötköttelykaveri. Veikkaan että noista kahdesta tulee erottamattomat <3 


2 kommenttia:

  1. Ihanaa et Rafille löytyi hyvä ja luotettava koti! :)

    Haikaillen katselin kuvia ja haaveilin tuosta komeasta pojasta, mutta ei oma tilanne antanu myöten ottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä todella upea tyyppi! Mä olen aina vannonut etten ota uroksia mutta eiköhän seuraava oo poju kuitenkin :P

      Poista