lauantai 29. huhtikuuta 2017

Eka päivä

Voin sanoa, että viime yönä ei paljon nukuttu. Pyörin sängyssä pitkälle yöhön ja kun viimein sain unta, se tuntui pinnalliselta ja levottomalta. Aina kun havahduin hereille niin mahanpohjasta kouraisi. Tähän asti en ole jännittänyt juurikaan ja kun lopulta nousin ylös aamulla, olin yllättävän rauhallinen. Kävimme Noxin kanssa treenaamassa suuntakäskyjä agia varten ja touhuiltiin niitä näitä kunnes oli aika lähteä. Puolessa välissä matkaa se sitten iski ja mitä lähemmäs pääsimme, sitä enemmän voin pahoin. Nyt se sitten oikeasti oli tulossa, kääk.

Lauralla oli vastassa muitakin pennunottajia ja odottelimme hetken ennenkuin päästiin hoitamaan virallisuudet. Pilke ei ollut ihan samaa mieltä DNA - testien ottamisesta kuin me muut, mutta muuten se lähinnä nukkui nurkassa ja esitti olevansa hirmuisen kiltti pieni pentu :D Kävimme sopimuksesta uusia juttuja läpi sillä Pilke tuli minulle sijoitukseen ja sitten oli aika rustata nimi paperiin ja olin virallisesti kahden aussien omistaja. 

Kohta olimmekin jo autossa, vauva sylissä ja auton kokka oli kohti kasvattajan laitumia. Pilke pääsi heti puuhailemaan ja tapaamaan uusia koiruuksia ja oli kyllä hirveän reipas. Boksissa vähän protestoitiin, koska on se nyt ihan hirveä vääryys kököttää autossa kun muut touhuaa pihalla.

Muutama tunti hurahti ulkona ennenkuin lähdettiin ajelemaan kotiin jossa Nox olikin jo vastassa. Ja voi että sitä riemun määrää kun nokinokka tajusi mitä meillä oli mukana. Vähän piti rauhoitella menoa, kun Nox yritti oman riehakkaaseen tapaansa kutsua pikkusiskoa leikkimään. Sisällä jatkettiin tutustumista ja pian oli jo leikit menossa. Ihan mahtavaa <3 Ulkona vedettiin yhdessä lumirallia, koska suomen kevät.

Kaikenkaikkiaan Pilke vaikuttaa juuri siltä mitä odotin. Se on hurjan reipas ja sosiaalinen pentu joka lähti heti hakemaan minuun kontaktia. Ihan huikea pieni <3 Nyt penska vetelee sikeitä mutta eiköhän se taas kohta herää riehumaan.

5 kommenttia: